Cum sa redactezi un anunt cand iti cauti menajera

Menajere recomandate

Menajera BUCURESTI - Mariana Preda Mariana P BUCURESTI Buna ziua, ma numesc Preda Mariana sunt casatorita am 44 de ani (zodia gemeni )  un baiat de 19 ani ,sunt o persoana serioasa ,harnica ,onesta  ,punctuala si cu o experienta de 20 ani in menaj .

Vezi toate menajerele din orasul tau

Cand ai nevoie de menajera, este important sa stii cum sa realizezi anuntul pentru acest job. Orice client isi doreste sa gaseasca o menajera serioasa, harnica si responsabila. Insa si menajerele au nevoie de stabilitate si seriozitate din partea angajatorilor, iar o prima dovada de seriozitate o constituie chiar anuntul tau. Un text bine facut te ajuta si pe tine si pe menajera in cauza sa iesiti in castig.

Informatii de baza pentru postul de menajera

Informatiile de baza sunt de folos candidatelor pentru a putea face o selectie a anunturilor, in functie de criterii esentiale precum orasul in care este disponibil jobul de menajera. Aceste informatii de baza sunt:

Tipul postului: intern sau extern
Localitate: oras, comuna etc
Tip de job: permanent, ocazional
Program: orele de lucru
Salariu: suma oferita pe ora, saptamana sau luna
Spatiul de curatenie: apartament, casa
Numarul de camere: cate incaperi vor intra in responsabilitatea menajerei
Valabilitate: termenul de valabilitate pentru anuntul dat, cu data de incepe si de sfarsit.

Detalii suplimentare pentru menajera

In sectiunea de detalii suplimentare se trec diverse informatii, de la varsta la responsabilitatile zilnice efective.

Daca vrei o menajera care sa se incadreze intr-o anumita categorie de varsta, este recomandat sa specifici acest lucru. Ca de exemplu: varsta 18 - 45 ani. Astfel, nici tu, nici candidatele nepotrivite nu veti mai pierde timpul cu aplicatii inutile.

Daca jobul de menajera presupune un contract pe o anumita perioada sau mutare din tara, precizeaza aceste detalii.

Mentioneaza de la inceput ce tip de menajera cauti: menajera interna, menajera pentru birou, menajera pentru curatenia de sarbatori, menajera pentru curatenia dupa renovarea locuintei, menajera pentru o persoana varstnica etc. Candidatele interesate exact de jobul oferit vor putea sa gaseasca mai usor anuntul tau.

In cazul in care menajera trebuie sa cunoasca una sau mai multe limbi straine, acestea din urma se precizeaza in anunt, cu nivelul dorit. De exemplu: engleza nivel mediu.

Daca vrei ca menajera pe care o angajezi sa fie o persoana cu experienta, introdu aceasta informatie in anuntul tau, pentru ca numai menajerele cu experienta anterioara sa aplice la job.

Trece in ordine responsabilitatile, in functie de nevoile tale: menaj (curatenie, calcat, spalat), precum si sarcinile adiacente, daca acestea exista - gatit, cumparaturi, dus copilul la scoala etc.

Foarte important este programul de lucru. Mentioneaza zilele si orele de lucru, precum si zilele libere, pentru ca posibilele candidate sa stie de la inceput care sunt conditiile. Exista, de exemplu, joburi de menajera cu program 24 din 24, in care se acorda numai 2-3 zile libere pe luna.

Alte detalii de interes pot fi cele legate de transport sau cele ale produselor de curatat. Exista menajere care isi aduc propriile produse si altele care folosesc produsele angajatorului.

In cazul in care exista si alte beneficii ale postului, precum cazarea si masa asigurate, acestea pot fi trecute la detalii.

Publica anuntul pe Cautamenajera.ro

Profita de serviciul pus la dispozitie de site-ul Cautamenajera.ro si gaseste rapid cea mai potrivita menajera pentru tine.

Autor: Andra Rotaru

Toate sfaturile
CautaBona.ro CautaInfirmiera.ro