Ce calitati trebuie sa aiba o menajera buna

Menajere recomandate

Menajera BUCURESTI - Mariana Preda Mariana P BUCURESTI Buna ziua, ma numesc Preda Mariana sunt casatorita am 44 de ani (zodia gemeni )  un baiat de 19 ani ,sunt o persoana serioasa ,harnica ,onesta  ,punctuala si cu o experienta de 20 ani in menaj .

Vezi toate menajerele din orasul tau

Alegerea unei menajere potrivite reprezinta o chestiune destul de complicata pentru angajatori, deoarece aceasta trebuie sa corespunda exact cerintelor si exigentelor impuse de ei.
Experienta, atentia la detalii, capacitatea de organizare si harnicia sunt doar cateva din calitatile pe care le are in vedere un angajator, in momentul selectiei menajerei. Vom vedea mai jos care sunt principalele calitati pe care trebuie sa le aiba o menajera si in ce fel existenta lor influenteaza activitatea prestata.

Experienta in menaj

In niciun caz nu doresti sa-ti lasi casa pe mainile unei incepatoare care nu stie de unde sa inceapa si ce sa faca.
Intretinerea unei case reprezinta o responsabilitate destul de mare, chiar daca pentru unele persoane, aparent, este un job simplu. In momentul in care esti pe punctul de a angaja o persoana care nu are experienta atestata in domeniu, afla in ce masura aceasta are macar o experienta minima de menaj in propria locuinta si daca a invatat sa isi organizeze si eficientizeze munca, astfel incat sa nu faci experimente in propria casa.

Harnicia

Harnicia este o calitate pe care orice menajera trebuie sa o aiba. O persoana harnica si sarguincioasa este intotdeauna laudata si apreciata pentru munca sa.
Chiar daca este incepatoare in aceasta meserie, insa te-a convins sa o angajezi, ea trebuie sa dea dovada de harnicie, deoarece intretinerea unei case nu este o munca foarte usoara.

Atentie distributiva si atentia la detalii

Atentie distributiva si atentia la detalii sunt un atu. Este necesar ca o menajera sa fie atena la ceea ce face, dar si la ce se intampla jurul ei. Cand i se dau sarcinile, aceasta nu trebuie sa le uite. Daca se intampla acest lucru cere-i sa si le noteze.
De asemnea, menajera este bine sa curete toate colturile casei tale, chiar si pe cele ascunse si nu sa faca o treaba superficiala, doar in locurile vizibile.

Buna organizare a timpului

Munca de menajera presupune numeroase servicii de indeplinit intr-o singura zi. De aceea, capacitatea de organizare este indispensabila pentru a duce la bun sfarsit sarcinile zilei. O menajera care stie cum sa isi organizeze timpul va fi capabila sa indeplineasca sarcinile alocate pentru ziua respectiva si va putea inclusiv sa dedice o parte din timp pregatirii mesei sau altor servicii discutate in momentul angajarii.

Usurinta de adaptare

Usurinta de adaptare la noi reguli este de asemenea, esentiala. Menajera trebuie sa asculte ceea ce ii spui tu sa faca si nu sa faca ceea ce considera ea ca ar fi mai util. Bineinteles, ca specialist, e indicat sa vina cu propuneri insa trebuie sa faca diferenta intre ceea ce crede ca e bine si prioritatile/dorintele tale.

Seriozitatea

Fara doar si poate, persoana careia ii lasi in responsabilitate menajul locuintei tale trebuie sa fie serioasa si demna de incredere.
Seriozitatea unei persoane poate fi intuita la inceput dar va fi testata cu adevarat pe parcursul colaborarii. Urmarind punctualitatea, felul in care realizeaza activitatile care ii sunt incredintate, discretia de care da dovada si profilul moral, te vei putea convinge de seriozitatea persoanei angajate.


Menajere pe CautaMenajera.ro:
Menajera Brasov I Menajera Bucuresti I Menajera Buftea I Menajera Cluj I Menajera Constanta I Menajera Galati I Menajera Iasi I Menajera Ploiesti I Menajera Targoviste I Menajera Timisoara

Toate sfaturile
CautaBona.ro CautaInfirmiera.ro