Esti angajator? Cauta menajera pentru casa ta!

Angajez menajera

Menajere recomandate

Menajera BUCURESTI - Mariana Preda Mariana P BUCURESTI Buna ziua, ma numesc Preda Mariana sunt casatorita am 44 de ani (zodia gemeni )  un baiat de 19 ani ,sunt o persoana serioasa ,harnica ,onesta  ,punctuala si cu o experienta de 20 ani in menaj .

Menajere BUCURESTI

Doresc menajera o doamna, cu varsta intre 40-50 de ani, pentru o casa cu pretentii privind curatenia. Sa aiba experienta in menaj extern( Italia,Spania),sa fie godpodina, nefumatoare,serioasa,cu recomandari de la ultimu1 »
persoana cu aspect fizic placut,cu experienta minima in domeniu,dinamica,cu varsta max de 30 ani. fara obligatii. »
Curat/gatit/intretinere animale(nu multe),la o vila cu 3 etaje »
Menajera pentru menaj usor, curatenie in casa,sters praful mobila si parchet, spalat/calcat haine,lenjerie pat, alte servicii personale, program 3 zile/saptamana »
menajera cu program in functie de vacanta scolara rezonabil »
menaj 2 zile/saptamana, 5h/zi »
Femeie seriosa, sa stie sa gateasca, sa faca treburile casei, pt ingrijirea a 2 batrini, program 9-13, pe luna 600ron, de luni pina vineri in fiecare zi,interesati sa sune la »
Ofer CARTE DE MUNCA cu salariu fix plus bonusuri.Concediu de odihna platit pentru 2 persoane.Desfasoara activitatea in 3 locatii diferite.(BIROU,APARTAMENT AURORA,APARTAMENT ARADULUI).Amenajari de lux. »
Familie cu 2 copii,angajam menajera in Otopeni ,zona Odaii.Cerinte:varsta 35-50ani,curata,ingrijita,dornica de munca.Program:luni-vineri,9-18.Salariu 1200ron/luna.Exclus agentii. »
Cautam menajera, nefumatoare, persoana corecta si cinstita, cu experienta, varsta intre 25-40 ani, disponibilitate deplasare in strainatate intre 3-6 luni/an, eventual oferim cazare, salariu 400 euro/luna. »
Program luni - vineri de la 7.00 la 17.00, salariu negociabil. Jobul se desfasoara in si langa Bucuresti. Obligatoriu referinte »
ANGAJAM MENAJERA PENTRU CURATENIE FIRMA , SPALAT SI CALCAT HUSE SI FUNDITE (AVEM O FIRMA DE DECORATIUNI)RUGAM SERIOZITATE MAXIMA »
Angajez menajera pensiune-Rasnov »
Caut menajera in otopeni , pe str 23 august , pentru inceput 2-3 zile pe saptamana , menaj in casa (ap 2 camere) , cateva ore pe zi . Program flexibil , de comun acord . cer ca persoana sa fie serioasa, comunicativa1 »
angajez menajera cu experienta,harnica si priceputa,cu varsta cuprinsa intre 40-50 ani, pt.curatenie in casa 8 camere Amara, calcat si eventual gatit.Program 5 zile/saptamana,8 ore/zi. »
« < 1 2 3 4 5 > »